Сервиз
   Вие държите, вашето производство винаги да функционира. За това се грижим ние и поемаме нашата част от отговорността. Отговорност, която представлява основна точка в партньорските ни взаимоотношения.
   Вие можете да разчитате на нас и след покупката и пускането в експлоатация на нашите машини и инсталации.
Висококвалифицираните ни специалисти са винаги на ваше разположение със своите знания и умения. Сервизният екип е изцяло инженерен, като всеки един е преминал специализирано обучение в заводите производители в Германия. 
   Ние се грижим за това, дори и в най-сериозния случай вашите клиенти да са доволни. Затова поддържаме склад с оригинални резервни части и консумативи, които можем да ви доставим по най-бързия начин, дори и за машини, отдавна спрени от производство. Нашите, базирани в София, сервизни инженери обслужват цялата страна, като са в състояние да достигнат и до най-отдалечената точка в рамките на няколко часа от подаване на заявката. Освен това можете да разчитате и на сервизна помощ по телефона.
   

    Всичко това, съчетано с най-високото качество на нашите машини, Ви гарантира дългогодишна безпроблемна експлоатация и минимални загуби от нефункциониране на вашето оборудване.
 
  
  
  Ако желаете сервиз, резервни части, консумативи или оферта, моля, попълнете
  и изпратете по факс тази  ЗАЯВКA.pdf   /  ЗАЯВКA.doc   !
  В нея ще видите и условията за сервиз.

Contacts_service.jpg


 


TeamViewer

  www.teamviewer.com.png
 
 
УРБАН БЙ България ООД   ®   www.u-r-b-a-n.bg   2008